gebruikersnaam
wachtwoord
vergeten?
Meer GeR

Meest gelezen

  • No results available

Barbie’s zusje Fulla in Nederland te koop

Vanaf nu is Fulla in Nederland verkrijgbaar. Ze is het Islamitische zusje van Barbie, alleen dan minder schaars gekleed. Bij haar ontbreekt het aan grote borsten, lange blonde haren en een minuscule bikini.

Moslimmeisjes kunnen hun pop nu gewoon in de winkel kopen. Voorheen konden ze hun pop alleen aanschaffen tijdens een familiebezoek in Turkije of Marokko. Hoewel het allebei poppen zijn, verschillen ze wel degelijk. Barbie kan uitgaan met Ken, mag overal dragen wat ze wil en hoeft zich niet te houden aan de regels van de Islam.

Fulla moet dienen als een voorbeeld voor jonge meisjes. Als ze naar buiten gaat, moet ze een lange jas en een hoofddoek dragen. In huis gaat het er anders aan toe: ze draagt moderne kleding, leest tijdschriften en spreekt af met vriendinnen. Als je haar uitkleedt, heeft ze zwart ondergoed aan. Voor de gefrustreerden onder ons; haar sexy zusje Barbie kan zich natuurlijk wel helemaal blootgeven.

Barbieverzamelaar Corrie Bosschaart was nog niet op de hoogte van de komst van Fulla. GeR is benieuwd of ze het zusje van Barbie aan gaat schaffen. “Als deze Barbie legaal te verkrijgen is in Nederland, dan zeker wel,” aldus Corrie.

  1. Waar kun je fulla en fullaproducten kopen?? Ik wil echt graag producten van haar kopen. Alle meisjes zijn dol op haar! Alvast bedankt.

  2. Monica | 4 mei | 14:43

Laat een reactie achter