gebruikersnaam
wachtwoord
vergeten?
Meer GeR

Meest gelezen

  • No results available

Man neergestoken bij cafetaria in Tilburg

Bij Cafetaria Franske in Tilburg heeft vanochtend een steekpartij plaatsgevonden. Een verwarde man, vermoedelijk oud-werknemer, verwondde daarbij een aanwezige. Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. De waarschijnlijke dader is opgepakt voor verhoor.

Update: Kort na 11.00 uur heeft een 18-jarige Tilburger een man van 54 jaar neergestoken. Het slachtoffer liep enkele steekwonden op en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij was nog goed aanspreekbaar en kon de dader makkelijk aanwijzen. Deze is vlak na het voorval, aangehouden door de politie. Hij is in het belang van het onderzoek in voorlopige hechtenis gesteld. Waarom de Tilburger de 54-jarige man neerstak, is nog onbekend. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en mocht daarna naar huis.

 


Steekpartij Tilburg weergeven op een grotere kaart

Laat een reactie achter